Samsung Orbis, urmatorul smartwatch sud-coreean: posibile specificatii si design

de Redactia Hit | 17 martie 2015

Samsung va lansa un nou smartwatch pe piata abia spre sfarsitul acestui an, dar pe internet si-au facut deja aparitia cateva informatii legate de viitorul ceas inteligent.

Datele de pana acum arata ca viitorul samrtwatch Samsung, cunoscut acum sub numele de cod Orbis, va fi diferit, cel putin din punct de vedere al design-ului, de ceea ce ofera seria Gear.

In primul rand, Samsung Orbis ar putea avea o forma rotunda, design care pare sa fi avut priza printre fanii ceasurilor inteligente (vezi Motorola Moto 360 si mai recentele LG Watch Urbane sau Huawei Watch).

Trebuie spus ca, desi pana acum nu avem la dispozitie nici macar o singura randare a ceasului, supozitiile legate de forma rotunda a gadgetului se bazeaza pe o serie de patente inregistrate recent de catre producator.

Design-ul rotund al Orbis va fi unul functional, potrivit schitelor aparute online, respectiv ceasul va dispune de un bezel rotativ cu rol de navigare prin meniul sistemului de operare.

Se pare ca Orbis va rula sistemul de operare proprietar Samsung, Tizen OS.

Informatii exista si referitoare la hardware-ul Samsung Orbis, desi s-ar putea ca la acest capitol sa avem de-a face doar cu simple speculatii ale fanilor Samsung. Potrivit acestora, Samsung Orbis va dispune de procesorul octa-core Exynos 7420, acelasi care doteaza si Samsung Galaxy S6, noul varf de gama al coreenilor. De ce ar avea nevoie un smartwatch de o astfel de putere de procesorare este greu de spus, motiv pentru care nu putem plasa informatia decat in zona zvonurilor.

Lansarea urmatoarei generatii de smartwatch-uri de la Samsung va avea loc, cel mai probabil, in toamna acestui an, in cadrul IFA Berlin 2015.

Sursa: gForGames via Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung orbis procesor ceas samsung orbis smartwatch orbis tizen os patent samsung watch 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google