Samsung Gear Fit, primul ceas inteligent cu ecran curbat

de Liviu Petrescu | 25 februarie 2014

Samsung a prezentat trei ceasuri inteligente la targul de la Barcelona, dar cel mai interesant dintre ele este, cu siguranta, Samsung Gear Fit. Cu un aspect de bratara si un ecran curbat si lat, noul smartwatch Samsung promite o functionalitate complexa pentru utilizatorii preocupati de conditia lor fizica.

Spre deosebire de Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo, ceasuri inteligente cu design traditional si ecran plat si patrat de 1,63 inci, Samsung Gear Fit are un ecran cu diagonala de 1,84 inci, lung si subtire. Ecranul curbat Super AMOLED are o rezolutie de 432x128, iar ceasul ruleaza Tizen OS.

Specificatiile Samsung Gear Fit includ conectivitate Bluetooth 4.0, iar gadgetul are numeroase aplicatii preinstalate, de la pedometru la monitor de puls, alaturi de acces la peste 100 de aplicatii create special pentru ceasurile inteligente Samsung.

Samsung Gear Fit

Cu o autonomie mai mare decat Gear 2 si Gear 2 Neo, Gear Fit este asteptat pe piata tot in luna aprilie, iar compania sud-coreeana a promis ca gadgeturile vor fi compatibile cu majoritatea smartphone-urilor din gama Galaxy.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Samsung Gear Fit smartwatch samsung gear samsung gear 2 gear fit fitness
spacer
Opiniile cititorilor
spacer