Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0, inca o tableta Samsung cu diferente minime

de Liviu Petrescu | 17 ianuarie 2014

Samsung a dezvaluit un nou model de tableta, similar cu mai multe gadgeturi lansate deja. Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 are cateva diferente minore de specificatii, alaturi de un pret ceva mai mic.

Cea mai noua tableta Samsung este aproape identica cu modelul de baza Samsung Galaxy Tab 3 7.0, dar are un senzor foto si un acumulator mai putin puternice decat versiunea precedenta.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0

Specificatiile Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 includ un ecran de 7 inci cu rezolutie 1024x600, alaturi de un procesor dual-core tactat la 1,2GHz si 1GB de RAM. Cea mai vizibila diferenta fata de modelul anterior este absenta camerei frontale. In afara de asta, senzorul camerei de pe spatele tabletei a scazut de la 3,15MP la 2MP, iar acumulatorul de are doar 3600mAh.

Noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 va fi disponibila la nivel mondial in variante alb si negru, dar compania sud-coreeana nu a anuntat inca pretul oficial. Potrivit unui site polonez, pretul noului gadget care ruleaza Android 4.2 Jelly Bean este de aproximativ 190 euro.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7 Galaxy Tab 3 specificatii Tab 3 Lite 7 0
spacer
Opiniile cititorilor
spacer