Sabrina Android TV

de Redactie Hit.ro | 1 septembrie 2020

Chromecast

La inceputul acestui an, se zvonea ca Google lucreaza la un dongle de streaming bazat pe Android TV, care sa sustina ofertele sale hardware Chromecast.

Acum, noile detalii posibile de stabilire a pretului dispozitivului, denumite in cod „Sabrina”, au fost descoperite in mai multe inregistrari interne de la comerciantii cu amanuntul din SUA.

Potrivit unui raport 9to5Google, dongle poarta un pret de 220 de lei si i se alatura ceea ce ar putea fi un nume de cod la distanta „Abbey”. Acesta ar fi primul dispozitiv Google Chromecast care va ajunge cu o telecomanda dedicata. In special, sunt mentionate trei optiuni de culoare, inclusiv Rock Candy, Como Blue si Summer Melon.

O eticheta de pret intre 200 si 260 de lei pare sa fie si consensul pretul pentru diferite magazine care il va pune in vanzare.

In cazul in care Google are seriozitate in ceea ce priveste provocarea celor de la Amazon Fire TV, o va face in mod corect. Pentru pretul sau, noul dongle este de asteptat sa fie mai puternic decât Chromecast-urile anterioare, deoarece se pare ca ruleaza Android TV la bord. Cu toate acestea, specificatiile hardware din beton ramân necunoscute.

Totusi, simpla prezenta a unei telecomenzi va contribui mult la imbunatatirea utilizabilitatii acesteia. Sistemul de operare Google centrat pe divertisment, alaturi de telecomanda mentionata, ar trebui, de asemenea, sa ofere utilizatorilor mai mult control asupra continutului de care doresc sa se bucure, fara a fi nevoie sa arunce in mod constant de pe un alt dispozitiv.

De asemenea, Google este de asteptat sa lanseze un Chromecast Ultra la un moment dat in acest an, care poate avea si o telecomanda, dar nu exista inca liste secrete de vânzare cu amanuntul pentru acest dispozitiv.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google