RealitateaVirtuala: Cazinourile Online Ale Viitorului

de Redactie Hit.ro | 11 aprilie 2019

Cu totii am auzit de ochelari de realitatevirtuala. De altfel, deja se spune ca realitateavirtuala (abreviata VR) varevolutionamodul in care folosimcalculatoarele. Desi aceastatehnologieesteinca la inceput de drum, isigasestedejaaplicabilitateain multedomenii, inclusiv in educatiesimedicina. Dar un domeniudespre care multi nu stiu ca folosestedejarealitateavirtualaestecel al cazinourilor online. Spreexemplu, in Romania, in viitorulapropiat se vorputeajucajocuriNetBet onlineintr-un mediu virtual, folosingtehnologia VR. Haidetisavedemceesterealitateavirtualasiapoisaanalizam cat si in cefelinfluenteazajocurile de noroc – aicivorbimdesprecele online, desigur.

Ce Este RealitateaVirtuala (VR)?

Primullucru pe care trebuiesailintelegetieste ca realitateavirtuala nu este 3D. Desi tehnologia 3D aevoluatdestul de mult in ultimultimp, folosireaochelarilor 3D nu poatepacalicreieruluman. La urmaurmei, tot la un ecran fix privim... Al doilealucru important de retinutestefaptul ca realitateavirtuala nu esteacelasilucru cu realitateaaugmentata. Realitateaaugmentatafoloseste un ecran transparent peste care obiectelevirtuale sunt proiectate in asafelincatsa se suprapuna.

Si deci, ceesterealitateavirtualaatunci? In termenisimpli, realitateavirtualaeste un mediu tri-dimensional (3D) general de calculator cu care utilizatorulpoateinteractiona. Spreexemplu, candpurtaticasti VR siintoarceticapul, calculatorulpreiadatele de la senzorii de miscaresi de rotatie ai castiisi, in functie de aceste date, efectueazamodificari in mediul virtual (ca si cum atiprivi in altadirectie in mediul 3D generat de calculator).

RealitateaVirtualaAdauga o NouaDimensiuneCazinourilor

Avand in vederefaptul ca realitateavirtualapoatesimulamiscarile in mediul virtual, este perfecta pentrumediile in care utilizatorulvrea o experienta cat maireala – mai ales atuncicandinteractioneaza cu altiutilizatori. Acestlucru face perfecta tehnologia VRpentruindustriajocurilor de noroc online (a cazinourilor, in altecuvinte). Dupa cum stitiprobabil, cazinouriletraditionale sunt foarteinteresate de crearea de experiente cat maiplacutepentrujucatoriilor.

Acum, cazinourile online au sansasafacaacelasilucru, punandjucatorulintr-o lumevirtuala, alaturi de crupierisichiar de altijucatori. In altecuvinte, cu ajutorulimaginilor 3D de realitatevirtuala, jucatoriisimt ca sunt intr-un cazinou real. Jucatorii pot intra intr-un cazinou online ca si cum ar intra intr-unul real. Conform majoritatiijucatorilor de jocuri de noroc online, se pare ca aceastaexperientaeste una extremde reala. Si sa nu uitam ca tehnologia VR esteinca la inceput de drum si ca se fac progreseinsemnate in fiecare an.

Cum Functioneaza?

Parteabuna cu realitateavirtuala in cazulcazinouriloreste ca nicimacar nu avetinevoie de ochelari VR sau de alteechipamente. Desigur, acestea pot fi folositepentruaimbunatatiexperientavirtuala. Folosindcamere video performantesimodelare 3D complexa, se creeaza un cazino virtual online, in care utilizatorii pot merge la orice masa sijucaoricejocdoresc (blackjack, ruleta, sloturi, etc.). Deasemenea, pot interactiona cu altioameni, inclusiv cu crupierulsi cu altijucatori. Si desigur, utilizatorii pot jucajocuri multiplayer cum ar fi pokerulimpotrivaaltorjucatori care folosesctehnologia VR sichiar pot discuta cu acestiafolosindmicrofonul.

 

In ziua de astazi, tehnologia de realitatevirtualacreeaza un mediu perfect pentrucompaniile care dorescsaimbunatateascaexperientautilizatorilor. In cazulcazinourilor, multe din ele au inceputdejasaimplementezeaceastatehnologie de succes. Si cazinourile sunt doar o mica parte din companiile care folosesc din plinacestavanstehnologic. Sa nu uitam ca realitateavirtualaestefolosita in foartemultedomenii in ziua de azi, inclusiv in domeniul medical. Si cu cat tehnologiaavanseazamaimult, cu atatexperientaestemaireala. Poatepreareala, chiar?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer