RCS & RDS mareste gratuit viteza internet pentru clientii Digi Net si ofera noi canale TV HD

de Radu Eftimie | 13 mai 2015

RCS & RDS creste vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice si introduce patru canale HD in grila de programe, gratuit si fara nicio obligatie contractuala suplimentara, incepand de maine (14 mai 2015).

Din comunicatul de presa RCS & RDS:

Abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fara nicio modificare de tarif lunar (viteze mai mari de download si upload).

Clientii companiei care au in prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de pana la 100 Mbps, iar cele de upload vor creste de la 30 Mbps, pana la 100 Mbps.

Vitezele de acces la internet pentru clientii Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mari automat pana la 300 Mbps pentru download si pana la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 ofera viteze de download de pana la 500 Mbps si de upload de pana la 200 Mbps. Cea mai mare viteza la internet din Romania se regaseste in pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungand pana la 1000 Mbps, iar pentru upload pana la 200 Mbps.

Clientii Digi Net Fiberlink 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 50 GB in Digi Storage, serviciul de stocare, partajare si organizare a datelor personale in cloud, iar cei care sunt abonati la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclusa), utilizatorii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclusa), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclusa), iar pentru 300 GB şi 1 TB, preturile sunt de 15 RON, respectiv 30 RON/luna (TVA inclusa).

Compania va adauga in grila de programe patru canale HD, disponibile in pachetele de televiziune digitala prin cablu. Astfel, abonatii la Digi TV prin cablu digital vor viziona gratuit canalele de televiziune Digi Sport 3 HD, AXN HD, HBO Comedy HD si Cinemax HD. Pentru a urmari canalele HBO Comedy HD si Cinemax HD, clientii trebuie sa aiba activata extraoptiunea HBO sau HBO MaxPack.

Sursa: RCS&RDS

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: rcs rds viteza internet crestere noua grila tv HD rcs rds viteza internet rds oferta abonament rcs rds
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google