Primele secvente din "Jobs" ne-au dezamagit (Video)

de Redactia Hit | 25 ianuarie 2013

Jobs, unul dintre filmele biografice despre Steve Jobs, fondatorul Apple, s-ar putea sa nu fie chiar atat de reusit pe cat sperau producatorii. Nu o spunem numai noi, ci si Steve Wozniak, co-fondatorul companiei americane.

Cele cateva secvente din "Jobs", pe care le puteti urmari si voi in clipul de mai jos, ne prezinta un Ashton Kutcher interpretand un "Steve Jobs" cam de nerecunoscut. Noua nu ne place sub nicio forma, dar, evident, suntem subiectivi. Nu suntem critici de film, dar daca facem o comparatie cu un alt film care a avut ca subiect Apple (si Microsoft), "Pirates of the Silicon Valley", nu ne putem afirma decat dezamagirea.

Si nu suntem singurii care considera ca Jobs are profilul unei pelicule strict comerciale. Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, a comentat si el pentru Gizmodo scenele disponibile online. Verdictul? "este total gresit, niciodata nu am avut genul acela de interactiune si nici rolurile pe care ni le atribuie filmul. Nici macar nu imi dau seama unde vor sa ajunga", a declarat Woz.

Jobs va ajunge in cinematografe din 19 aprilie (in SUA)

Urmariti clipul si spuneti-va parerea pe pagina de Facebook a HIT.ro!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: jobs film biografic steve jobs film steve wozniak apple steve wozniak jobs
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google