Polaroid lanseaza trei tablete cu Android 4.4 KitKat si primul TV 4K la o mie de dolari!

de Radu Eftimie | 3 ianuarie 2014

Polaroid a tot incercat in ultimii ani sa-si reconsolideze brandul prin diferite lansari de produse. Strategia nu a fost, insa, cea mai stralucita, dar compania nu renunta, iar de aceasta data ne propune mai multe tablete care, surpriza, vor rula Android 4.4 KitKat inca de la lansare, dar si un televizor 4K cu un pret incredibil de mic.

Polaroid ofera consumatorilor gama Q de tablete cu Android 4.4 "out of the box". Vorbim despre Polaroid Q7, cu display de 7 inci, Polaroid Q8, cu display de 8 inci, si Polaroid Q10, cu display de 10,1 inci.

Alege tableta potrivita pentru tine de pe The HIT Shop!

(Polaroid Q7)

Celelalte specificatii nu au fost dezvaluite in totalitate, iar ceea ce stim deocamdata este ca device-urile vor beneficia de procesoare quad-core si ...iesire HDMI, potrivit Engadget.

(Polaroid Q8)

Cert este faptul ca tabletele din seria Q Polaroid nu vor da pe spate pe nimeni, cel putin nu pe parte de hardware, avand in vedere preturile extrem de mici la care vor fi disponibile: intre 129 dolari si 179 dolari.

Cu alte cuvinte, punctele forte ale noilor tablete vor fi pretul redus si Android 4.4 KitKat.

Noua gama de tablete va fi disponibila comercial din aceasta primavara, iar prezentarea oficiala a gadgeturilor va fi facuta de companie in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.

De mentionat este faptul ca Polaroid nu se afla la prima tentativa de intrare pe piata tabletelor. Anul trecut, tot in cadrul CES, compania a lansat doua tablete cu Android Jelly Bean, insa, device-urile nu s-au bucurat de un succces comercial foarte mare, probabil tocmai din cauza specificatiilor modeste si preturilor foarte mici. Se pare ca utilizatorii asteapta de la fostul gigant Polaroid ceva mai mult decat produse low-end.

Tot Polaroid va prezenta, in cadrul targului de tehnologie de la Las Vegas, cel mai ieftin televizor 4K din lume. Pretul, scrie Engadget, va fi de aproximativ o mie de dolari. Televizorul cu rezolutie ultraHD va avea o diagonala de 50 de inci. Vom reveni cu amanunte.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: polaroid tableta polaroid q7 polaroid q8 polaroid q10 polaroid ces 2014 tablet pc android kitkat
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google