Philips lanseaza monitorul 4K UltraClear - ecran de 28 inch si timp de raspuns de 1ms

de Redactia Hit | 16 iunie 2014

Philips a anuntat astazi lansarea unui nou monitor de top, cu rezolutie 4K si functii ce permit utilizarea device-ului cu mai multe dispozitive de streaming simultan.

Philips 288P6LJEB este un monitor care se adreseaza utilizatorilor care pun accent pe divertisment si gaming de calitate, dar si pe rularea de aplicatii business sau de editare profesionala de imagine. Noul monitor Philips ofera un timp de raspuns de doar 1ms.

Cu un miliard de culori redate pe display-ul de 28 inch, monitorul poate fi recomandat profesionistilor care folosesc programe precum CAD.

"Display-ul Philips Ultra HD suporta MultiView, tehnologie ce permite utilizatorilor sa conecteze doua dispozitive de streaming simultan: acestia pot lucra documente office generate de pe o tableta conectata, in timp ce vizualizeaza stirile de la TV. DisplayPort-ul digital 1.2 suporta transferarea datelor la o viteza de pana la 10.8 Gbps, in timp ce, prin intermediul conexiunii MHL, utilizatorii pot conecta dispozitive mobile si se pot bucura de continut HD direct pe ecranul monitorului".

Standul monitorului este reglabil astfel incat ecranul poate fi pozitionat inclusiv in mod portret.

Specificatii:

Monitorul Philips 288P6LJEB a fost prezentat in premiera in luna aprilie, iar acum acesta va deveni disponibil comercial in anumite state din Uniunea Europeana. Pretul la care poate fi precomandat este de aproximativ 750 dolari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor philips 4k Philips 288P6LJEB ultrahd monitor gaming 4k timp de raspuns pret Philips 288P6LJEB
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google