Philips 21S6QUMB USB Docking, monitor cu trei porturi USB si Ethernet

de Radu Eftimie | 27 mai 2015

MMD a anuntat astazi lansarea pe piata din Europa a monitorului Philips USB docking, cu diagonala de 21,5 inci si care se remarca in primul rand prin posbilitatile extinse de conectivitate plug-and-play.

Cu ajutorul porturilor Ethernet si USB plug-and-play (3 x USB 2.0), Philips 221S6QUMB USB Docking Monitor permite utilizatorilor de notebook, de exemplu, sa pastreze perifericele personale conectate, sa acceseze Internetul si reteaua de intranet de la birou si sa se bucure de un ecran mai mare, cu o rezlutie fullHD.

Indiferent daca e vorba despre o tastatura si un mouse, un hard disk extern sau un aparat de fotografiat, utilizatorii pot atasa perifericele la docking monitor, se arata intr-un comunciat de presa.

Panelul este IPS, monitorul oferind si tehnologie Flicker-Free pentru sesiuni lungi de lucru. Pozitia monitorului este reglabila pe inaltime, dar utilizatorul poate opta pentru inclinarea panelului sau asezarea acestuia in modul portret, in cazul in care imaginea afisata impune acest lucru.

Monitorul Philips 221S6QUMB este disponibil in Europa la un pret recomandat de 249 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor usb docking philips monitor usb Philips 21S6QUMB USB pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer