Pe 10pariuri.ro, tipsterul Alin îți dezvăluie ponturile la pariuri și Drumul spre 600 Ron

de Redactie Hit.ro | 8 noiembrie 2017

Nu este un secret pentru nimeni pasiunea oamenilor pentru pariurile sportive. Și nici nu este un lucru surprinzător, având în vedere că datorită lor aceștia pot câștiga sume importante de bani. Oricine își dorește  un ban suplimentar. Pariurile sportive online au devenit un mijloc foarte interesant de distracție și câștig.

Însă acestea sunt și pline de provocări. Și nu toți cei care pariază pot răspunde provocărilor așa cum și-ar dori. Din acest motiv, este indicat ca înainte de a paria, atât cei care nu fac față provocărilor, cât și cei care au experiență în pariuri online, să țină cont de ponturile la pariuri oferite gratuit de tipsteri cu experiență.

Aceștia, prin intermediul ponturilor oferite, îi ajută pe pariori să facă pariuri câștigătoare. Așadar, sfaturile lor nu trebuie trecute cu vederea, căci pot fi de mare ajutor.

Unde există ponturi gratuite oferite de tipsteri cu experiență?               

10pariuri.ro este site-ul unde pariorii pot urmări zilnic ponturi gratuite oferite de tipsteri precum Alin. Alin face parte dintre acei tipsteri care vin în sprijinul pariorilor cu sfaturi utile. El oferă pariurilor Pontul Zilei și Drumul spre 600 Ron. Alin nu a fost însă întotdeauna tipster.

Drumul lui Alin spre succes a început la vârsta 18 ani

De atunci a evoluat treptat, învățând în fiecare clipă diverse lucruri noi despre pariurile care îl pasionau. Casa offline la care și-a încercat norocul a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Succesul nu a întârziat să apară, satisfacția nici ea. Încrederea în capacitatea de a paria și câștiga a venit odată cu aceste două elemente.

Din acest moment drumul a fost oarecum mai ușor. Experiența și-a spus și ea cuvântul, iar Alin și-a continuat drumul prin lumea pariurilor având parte atât de succes, cât și de nereușite. Acest lucru nu l-a făcut să renunțe. Din contră, nereușitele l-au determinat să studieze mai mult fiecare pariu și casă de pariuri și să parieze inteligent, adică dând dovadă de responsabilitate, răbdare și disciplină.

Asta i-a permis să evolueze frumos și să facă schimbări benefice în activitatea sa de parior. Renunțarea la casele de pariuri offline și înregistrarea la case de pariuri online a fost una dintre schimbările benefice din viața sa. Prima casa de pariuri online la care a pariat a fost bet365.ro. A fost o casă unde a avut succes și care i-a consolidat încrederea în el. Experiența acumulată în tot acest timp și-a spus încă o dată cuvântul.

 

 

 

Alin a devenit tipster în primul an de facultate, acum 8 ani

De atunci propune ponturi pariuri gratuite și face pariorii fericiți. Cei care i-au urmărit ponturile de-a lungul anilor, au avut șansa să câștige diferite pariuri sportive.

Ponturile la pariuri propuse de Alin au atras și atenția celor de la 10pariuri.ro și așa a început o colaborare frumoasă.

Alin colaborează cu 10pariuri.ro din 2015

Pe acest site, Alin oferă Pontul zilei și se ocupă de proiectul Drumul spre 600 Ron. Astfel, oferă zilnic ponturi pariuri gratuite tuturor celor care pariază.

Miza folosită de Alin este 100 Ron. Nu este mare, dar este una care îi dă posibilitatea să facă pariuri câștigătoare.

Pariorii pot stabili aceeași miză sau pot stabili una diferită, mai mică sau mai mare decât aceasta. Totul depinde de bugetul lor de pariuri.

Alin pariază la Unibet și Betano și recomandă pariorilor să facă la fel

De ce? Fiindcă aceste două case oferă bonusuri la înregistrare foarte atractive. Unibet, de exemplu, oferă 250 lei, iar Betano 500 lei. În plus, la Unibet se pot face pariuri pre-meci sau live, la Betano cotele la pariuri sunt foarte bune.

La aceste case de pariuri se pot face pariuri pe meciurile din ligile românești, dar și străine. Așadar, există o mulțime de opțiuni de care trebuie profitat.

Dacă vrei să pariezi astăzi, iată Pontul Zilei de 08.11.2017, acesta vine din...

Brazilia. Santos va juca pe teren propriu cu Vasco, într-un meci ce contează pentru etapa a 33-a. În prezent, Santos se află pe locul 2 cu 56 de puncte și cu un golaveraj de 36-23, iar Vasco  ocupă locul 8 cu 45 de puncte și cu un golaveraj de 32-40. Statistica ultimelor 5 meciuri directe jucate pe acest teren este favorabilă echipei gazdă. Santos a câștigat 4 meciuri iar un meci s-a terminat la egalitate 1-1. Echipa gazdă vine după o victorie cu Atletico MG 3-1, iar echipa oaspete vine după un scor egal cu Vitoria 1-1.

Pronosticul său pentru acest meci este victorie Santos, întrucât se află într-o formă foarte bună. Mizează pe acest pronostic întrucât echipa gazdă a pierdut un singur meci din ultimele 5 jucate pe acest teren. Dar și fiindcă Vasco a caștigat doar 5 meciuri din cele 16 jucate în deplasare în acest sezon.

 

 

 Drumul spre 600 Ron arată așa...

Un bilet alcătuit din 3 evenimente din România – Liga a 2-a. A mizat pe o etapa cu goluri deoarece  liga a 2-a din țara noastră, este una foarte spectaculoasă.

Așadar, dacă vrei să pariezi, urmărește ponturile oferite Alin pe 10pariuri.ro, dar și pe pagina sa de Facebook-Alin Gabriel.

 

Nu uita însă că decizia finală în ceea ce privește pariurile trebuie să-ți aparțină întotdeauna. Alin te îndrumă, dar tu decizi!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer