PayPal se separa de eBay si se listeaza la bursa

de Redactia Hit | 21 iulie 2015

PayPal Holdings a anuntat incheierea separarii de eBay si este acum o companie independenta tranzactionata public pe NASDAQ sub simbolul "PYPL.", scrie Business24.ro.

Managementul companiei, impreuna cu angajati si comercianti, vor apasa impreuna butonul PayPal pentru a marca evenimentul, dar si deschiderea sedintei de tranzactionare a bursei NASDAQ.

"Fiind o platforma de plati digitale deschisa, precum si cel mai popular si de incredere portofel digital, suntem incantati sa celebram ziua in care ne listam la bursa si care marcheaza inceputul unui nou capitol," spune Dan Schulman, presedinte si Chief Executive Officer PayPal.

(Foto: PayPal)

"Tehnologia mobila transforma platile, astfel ca oamenii sa isi poata muta si administra banii mai rapid, mai sigur si mai convenabil decat oricand in trecut.

In calitate de companie independenta, consideram ca exista o oportunitate imensa ca PayPal sa isi extinda rolul de partener al consumatorilor si comerciantilor si sa ajute la conturarea industriei, in conditiile in care banii se digitalizeaza in ritm accelerat".

PayPal este bine pozitionat pentru a livra beneficiile monedei digitale oamenilor din intreaga lume.

In 2014, PayPal a procesat un volum total de plati de 235 de miliarde de dolari si a avut peste 8 miliarde de dolari venituri.

De asemenea, anul trecut, PayPal a procesat un volum de plati mobile de 46 de miliarde de dolari. Compania deserveste peste 169 milioane de conturi active apartinand clientilor din 203 de piete din intreaga lume.

Cititi in continuare despre "PayPal se separa de eBay si se listeaza la bursa", pe BUSINESS24.RO

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: pay pal ebay separare payPal eBay lista bursa payPal
spacer
Opiniile cititorilor
spacer