(P) Mobila la comanda pentru dormitorul tau – eleganta, stil si rafinament

2 martie 2015

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din locuinta, este locul unde va retrageti dupa o zi incarcata de munca pentru un somn odihnitor, pentru vizionarea unui film sau pur si simplu pentru deconectarea totala de la activitatile cotidiene. Daca nu doriti sa detineti un dormitor standard, daca doriti sa impletiti eleganta cu utilul, atunci firma noastra reprezinta alegerea ideala. Site-ul unde puteti gasi toate ofertele se afla la adresa: http://www.mobilaromania.ro/

Executam mobila pentru dormitoare din diferite materiale, singura limita este doar imaginatia dumneavoastra si a arhitectilor nostri. Fie ca doriti materiale si texturi clasice ale pieselor de mobilier imbinate cu volumetrii simple, fie un design modern cu culori puternice, echipa noastra iti sta la dispozitie.

Spre exemplu, un dormitor modern cu o combinatie calda de culori, poate fi realizat din MDF si PAL, dressingul asezonat cu oglinzi si sticla sablata, compartimentat pe interior in functie de preferinte. Putem executa si dormitoare in care se observa trecerea de la clasic la modern, un dressing simplu combinat cu cateva cornise clasice, polite si noptiere completate de accesorii si textile colorate vor incanta cu siguranta ochiul.

Atentia sporita de care dam dovada, predilectia pentru detalii care pot face diferente majore, tratarea fiecarei comenzi cu seriozitate si profesionalism, capacitatea de a produce pe langa piesele de mobilier si un zambet de satisfactie pe fata clientilor nostri, ne recomanda de fiecare data.

Pe site-ul nostru va putem la dispozitie o gama variata de modele, cu precizarea ca modelele afisate nu reprezinta nici pe departe toata gama pe care o putem executa ci doar niste modele sablon cu rol orientativ, la cerere putem executa orice tip de dormitor. Oferta de pret variaza in functie de situatie,  dimensiuni, materiale si accesorii, pentru consultanta telefonica gratuita si pentru eventuale masuratori va invitam cu caldura sa sunati la numarul de telefon afisat la sectiunea de contact.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google