Optimizeaza-ti PC-ul pentru gaming (how to si download)

de Liviu Petrescu | 18 septembrie 2012

Experienta de gaming poate fi imbogatita de periferice, dar performanta PC-ului este primul pas pentru obtinerea potentialului maxim din jocurile instalate. Afla cum poti optimiza PC-ul pentru gaming cu ajutorul Wise Game Booster, o aplicatie gratuita recomandata de AddictiveTips ce te ajuta sa ai cea mai buna performanta de gaming.

Daca ai investit in periferice pentru gaming de calitate, fie ca este vorba de un mouse de gaming sau de o tastatura de gaming, consuma putin timp si in optimizarea resurselor PC-ului cu o unealta gratuita ce permite atingerea potentialului maxim de gaming al componentelor computerului tau.

Wise Game Booster include uneltele necesarea pentru inchiderea temporara a proceselor care pot afecta performanta de gaming, permitand astfel folosirea maxima a resurselor in timpul jocurilor cu grafica excelenta, ce consuma multe resurse ale sistemului.

1. Wise Game Booster: My Games

Dupa instalare, aplicatia Wise Game Booster verifica jocurile instalate pe PC la fiecare pornire. In fereastra principala, My Games, pot fi adaugate jocuri si manual, iar aplicatia iti ofera si o situatie completa a modificarilor pe care le poti face.

Odata ce ai aflat numarul de procese si servicii ce pot fi optimizate pentru gaming, poti apela direct la optiunea "Optimize All" sau poti selecta separat fiecare modificare adusa sistemului.

Optimizeaza-ti PC-ul pentru gaming (how to si download)


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tutorial optimizare pc optimizare pc gaming optimizare gaming desktop download game booster
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google