O camera video IP sustine afacerea si descurajeaza infractiunile

de Redactie Hit.ro | 26 noiembrie 2018

 

Instalarea unui sistem supraveghere este foarte importanta pentru buna desfasurare a activitatii oricarei firme. Selectarea acelor componente potrivite si proiectarea cu atentie a sistemului este esentialasi trebuie satina cont de marimea spatiului si particularitatile sale. Mai presus de toate, trebuie sa se ia in calcul zonele de risc ridicat, daca accestea exista. O camera video IP reprezinta cea mai utilizata forma de protectie si securitate utilizatain mediul de afaceri. Prin implementarea unui kit supraveghere video adecvat, riscurile se reduc substantial, intreaga activitate fiind protejata corespunzator. 

Un bine cunoscut cazino din Bucuresti, extrem de bine securizat cu camere ip exterior si in acelasi timp de interiorse bucura de o faima incredibila datorita faptului ca ofera multe oportunitati de divertisment intr-o atmosfera eleganta, exclusivista. A castigat numerosi clienti datorita faptului ca dispune de zeci de mese live si sute de aparate electronice de slot de ultima generatie. Gama larga de jocuri ofera posibilitatea unor castiguri imense: blackjack, ruleta, zaruri, poker sunt doar cateva din jocurile cu care doritorii de distractie se pot delecta. 

Desigur ca toate acestea se afla sub cel mai atent ochi al celor mai performante camere IP de pe piata.Clientii sunt extrem de variati, de la milionari excentrici, pana la pensionari care-si pariazatoata pensia intr-o singura seara, chiar si tineri de liceu. Printre acestia, zi de zi, se remarca cel putin un trisor. Asadar, cum zilnic cineva incearca sa triseze, o camera de supraveghere va putea sa demaste orice fel de inselatorie. Pe langa trisori mai exista si persoane agresive sau care consuma alcool fara masura. Conduita lor poate deveni extrema si poate duce la incidente neplacute. Aici intervin camerele care ofera dovezi insemnate.

Un sistem supraveghere video instalat intr-un cazinou reprezinta cheia succesului afacere. Fara acesta s-ar inregistra pierderi majore in ce mai scurt timp deoarece supraveghetorii pot fi neatenti si nu pot sesiza toate detaliile. Orice cazinou are propria echipa de securitate care zi de zi verifica clientii. O camera IP exterior intotdeauna va furniza date extrem de importante. Orice camera supravegere dintr-un cazinou este prevazuta cu lentila varificala cu unghi larg de vizualizare si rezolutie incredibil de mare. De departe cea mai importanta caracteristica a unei camere supraveghere video instalata intr-un cazinou este zoomul motorizat. In plus, o camera IP wireless cu lentila varifocala este ideala pentru zone dinamice deoarece se poate misca pentru a se vedea mai bine ce se intampla in locatia supravegheata.Acestea sunt prevazute cu iluminator cu infrarosu excelent pentru monitorizarea in conditii de luminozitate scazuta.

Un cazinou, pe langa multitudinea de clienti, are o echipa foarte mare de angajati. Exista o intreaga armata, de lapersoane care lucreaza la receptie, casierie, restaurant, bodyguarzi , curatenie pana la ceI care da jetoanele la masa. Cum in majoritatea cazurilor de fraudaeste implicat chiar staff-ul, si acestanecesita o supraveghere video la fel de amanuntita.

In consecinta, bunul mers al afacerii este sustinut, fara doar si poate, de cele mai bune camere ip exterior. 1CCTV.ro este magazinul online cu oferte variate potrivite oricarui tip de buget. De la camere performante cu functii multiple pentru cazinouri pana la solutii ieftine, pentru locuinte sau afaceri, veti regasi o vasta gama care va va satisaface cerintele.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer