Noul ceas inteligent Nissan conecteaza soferul la masina

de Liviu Petrescu | 10 septembrie 2013

Nissan a facut primul pas in domeniul gadgeturilor-accesorii cu Nismo Watch, un ceas inteligent creat special pentru soferii noilor Nissan Nismo. Gadgetul utilizeaza o aplicatie speciala de smartphone pentru a face legatura prin Bluetooth intre sofer si autoturismul de performanta.

In timp ce majoritatea producatorilor de electronice vad ceasul inteligent ca pe o extensie a smartphone-ului, Nissan spera sa faca primii pasi pentru o conexiune mai buna intre autoturism si sofer. Ceasul include si un senzor biometric, care poate oferi informatii despre pulsul soferului.

Nissan Nismo Watch poate oferi pe ecranul sau mic informatii mai complexe decat cele oferite de bord, despre performanta masinii sau consumul de carburant. In plus, ceasul inteligent Nissan are si o componenta sociala, care ofera analize despre prezenta utilizatorului pe Facebook, Twitter si Instagram, prin aplicatia Social Speed.

Ceasul inteligent Nissan este doar primul pas pentru Nismo Lab, divizie a producatorului auto japonez care lucreaza la implementarea unui numar mai mare de senzori, pentru a masura temperatura pielii sau alte date biometrice, utile soferilor de curse si celor profesionisti.

Nissan Nismo smartwatch

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ceas inteligent nissan nissan nismo watch smartwatch nissan nismo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google