Nokia Lumia Design Competition - concurs cu premii de 3000 de euro

de Redactia Hit | 17 iulie 2013

Nokia ii provoaca pe cei mai inspirati dintre tinerii pasionati de design si ilustratie sa descopere noul smartphone Lumia 520, in cadrul unei competitii care le pune imaginatia in miscare: Nokia Lumia Design Competition. Pentru a demonstra ca este cel mai distractiv smartphone, spatele detasabil al telefonului va deveni un canvas pe care participantii il pot personaliza fara nicio restrictie.

"Acestia trebuie sa-i ofere telefonului o nota personala, printr-o creatie unica si originala, care sa fie, in acelasi timp, un manifest personal creativ si amuzant. Nicio idee nu e prea indrazneata atat timp cat demonstreaza ca pana si o suprafata de dimensiuni mici, cum este cea a carcasei unui smartphone, poate fi transformata in cel mai cool suport de exprimare artistica", se arata in anuntul Nokia.

Competitia se desfasoara pe platforma de creatie The Creator.

Pe masura ce lucrarile vor fi inscrise, acestea vor putea fi votate de catre cele doua jurii. Intre 17 iulie si 16 septembrie, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din reprezentanti Nokia, IQads si personalitati din domeniul designului, al publicitatii si al marketingului), dar si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie.

La finalul competitiei, vor fi acordate 3 premii, in valoare totala de 3.000 de euro. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 1.500 de euro, cel de pe locul II va primi 1.000 de euro si cel de pe locul III – 500 de euro. De asemenea, castigatorii vor primi cate un smartphone Nokia Lumia 520, cu designul realizat de ei.

Sursa: IQads

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia lumia concurs nokia lumia design competition concurs design nokia
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google