Noile ceasuri inteligente Samsung - Gear 2 si Gear 2 Neo ruleaza Tizen OS

de Liviu Petrescu | 24 februarie 2014

Samsung a prezentat la MWC 2014 noua sa generatie de ceasuri inteligente. Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo au facut tranzitia de la Android la Tizen OS, iar ambele vor fi disponibile incepand cu luna aprilie.

Noile smartwatch Samsung nu mai fac parte din gama "Galaxy" odata cu trecerea la Tizen OS, iar singura diferenta intre cele doua ceasuri inteligente este absenta camerei foto pentru Samsung Gear 2 Neo.

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo

Specificatiile Samsung Gear 2 includ un ecran Super AMOLED de 1,63 inci cu rezolutie 320x320, alaturi de un procesor dual-core tactat la 1GHz, cu memorie RAM de 512MB si spatiu de stocare de 4GB. Bateria de 300mAh ofera autonomie de 2-3 zile sau pana la 6 zile pentru folosirea ocazionala.

Noile smartwatch Samsung Gear au conectivitate Bluetooth 4.0 si sunt compatibile cu peste 24 de smartphones ale companiei. Ambele sunt dotate cu accelerometru, giroscop si senzor pentru masurarea pulsului, dar Samsung Gear 2 are si o camera de 2MP care poate face poze full HD si poate captura video 720p la 30fps.

Cele doua ceasuri inteligente Samsung Gear sosesc in luna aprilie, dar compania sud-coreeana nu a anuntat deocamdata si pretul.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung gear 2 samsung gear 2 neo smartwatch samsung tizen samsung mwc 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer