Noile Google Pixel Buds sunt acum disponibile in toate cele patru culori

de Redactie Hit.ro | 21 august 2020

Casti

Nu mai trebuie sa va conformati cu o culoare simpla daca doriti actualele generatii Pixel Buds de la Google.

Castile fara fir reale, prietenoase cu Android, sunt acum disponibile in toate cele patru culori promise prin intermediul comerciantilor de retail precum Google Store si Best Buy. In plus fata de nuante „sigure” precum negru si alb, puteti alege, de asemenea, cele mai indraznete Oh So Orange si Quit Mint.

Aceste nuante se potrivesc in mod vizibil la dispozitivele Google mai noi precum Pixel 4 si Nest Mini, desi cu siguranta nu sunteti obligat sa va coordonati cu telefonul sau difuzorul inteligent. Pixel Buds au un pret de 800 de lei, indiferent de culoarea pe care o cumparati.

Pixel Buds reprezinta, in mod surprinzator, raspunsul direct al Google la AirPod-urile Apple. Sunt usor de configurat pe dispozitivele Android, suna bine pentru bani si se pot mandri cu rezistenta la apa pregatita pentru antrenament. Acestia accepta trucuri Google precum traducerea in timp real si vor avea in curand caracteristici precum alerte de atentie specifice sunetului.

Cu toate acestea, nu sunt perfecte. Acestea pot deveni inconfortabile dupa perioade indelungate in functie de urechile dvs. si nu accepta codecuri audio Bluetooth de inalta calitate, cum ar fi aptX. De asemenea, s-ar putea sa doriti sa priviti alternative daca doriti bass pentru muzica dance sau hip-hop, iar anumite sunete de tambur pot coplesi vocea in circumstantele potrivite.

La fel ca AirPods, Pixel Buds sunt mai mult pentru ascultare casual decat audio premium sau punch-ul bass-heavy pe care il obtineti de la Beats si Jabra. Ei isi fac treaba bine - este doar o intrebare daca apreciati sau nu usurinta de utilizare si inteligenta Google suficient pentru a ierta cateva greseli de calitate audio.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google