Noi casti wireless de la Gibson Innovations: Philips SHB5500 - autonomie mare si pret foarte bun

de Radu Eftimie | 27 mai 2015

Gibson Innovations a anuntat recent lansarea pe piata din Romania a unui nou produs sub marca Philips, castile Wireless Philips SHB5500.

Castile sunt construite pentru a asigura o izolare fonica eficienta, dispun de drivere de 32mm din neodim, banda de sustinere reglabila si cupe cu pernute moi pentru confort chiar si la utilizare indelungata.

"Reglarea volumului muzicii se realizeaza intuitiv prin intermediul unor butoane tactile pozitionate pe cupe. De asemenea, castile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice, in cazul in care au fost conectate la un smartphone. Daca primesti un apel in timp ce asculti muzica, cu o simpla atingere a butoanelor tactile pe una dintre cupe intrerupi melodia si preiei apelul telefonic", potrivit comunicatului de presa al companiei.

Specificatiile oficiale vorbesc despre o autonomie de pana la 9 ore de auditie muzicale sau de convorbiri telefonice, sau 200 de ore in stand-by.

Castile Philips SHB5500 sunt disponibile la un pret recomandat de 249 lei si vin in doua variante de culoare: albe (SHB5500WT) si negre (SHB5500BK).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: casti bune Philips SHB5500 gibson innovations philips pret casti Philips SHB5500
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google