Nanoxyn Alpha – cel mai puternic antioxidant

de Redactie Hit.ro | 28 iunie 2018

Nanoxyn Alpha este un supliment aliment 100% natural, care contribuie activ la întărirea sistemului imunitar, funcționarea corespunzătoare a metabolismului și combaterea îmbătrânirii premature.

În compoziția Nanoxyn Alphaexistă numeroase ingrediente benefice pentru organismul nostru. Datorită acțiunii conjugate a ingredientelor din compoziția sa, Nanoxyn Alpha susține buna funcționare a ficatului, inimii și creierului, stimulează sistemul digestiv, echilibrează nivelul de colesterol din sânge.

Nanoxyn Alphaîmbunătățește procesul de refacere de la nivel celular, transportă cantitatea necesară de oxigen la nivelul celulelor, detoxifică organismul, contribuind la eliminarea toxinelor din organism, revitalizează pielea, joacă un rol important în absorbția nutrienților la nivelul organismului, reglează metabolismul și trigliceridele din sânge.

În plus, îmbunătățește circulația la nivelul organismului, ameliorează stresul și durerile articulare, îmbunătățește concentrarea.

Din compoziția Nanoxyn Alphafac parte semințele de struguri, frunzele de măslin, extractul de vin roșu, sâmburii uscați de măsline.

Semințele de struguri conțin proantocianidine, un tip de polifenol cu proprietăți antioxidante puternice. De asemenea, semințele de struguri conțin oligometrice de proantocianidine, antioxidanți mai puternici decât vitamina E, flavonoidele și acizii linoleici.

Se pare că produsele fitochimice și antioxidanții din semințele de struguri combat cancerul și îmbunătățesc sănătatea organismului.

Sâmburii de struguri au multe beneficii pentru organism:

- neutralizează acțiunile radicalilor liberi din organism;

- protejează organismul contra afecțiunilor cardiace;

- controlează tensiunea arterială din organism;

-ameliorează edemul;

- îmbunătățesc elasticitatea pielii;

-accelerează procesul de vindecare a rănilor;

-auefecte antiinflamatorii, antifungice și antibacteriene.

Frunzele de măslin din compoziția suplimentului Nanoxyn Alpha au fost folosite în medicina tradițională marocană pentru a ajuta la reglarea zahărului din sânge și pentru a controla diabetul. Egiptenii le-au folosit în procesul de mumificare. La începutul anilor 1800, frunzele de măslin au fost folosite cu scopul de a reduce febra și pentru a ameliora malaria.

În prezent, frunzele de măslin sunt folosite pentru a ameliora herpesul, proteja creierul contra bolilor precum Alzheimer sau Parkinson, îmbunătăți sănătatea inimii, scade tensiunea arterială, scade hiperglicemia, ameliora diabetul de tip II etc.  De asemenea, poate reduce riscul apariției afecțiunilor cancerigene.

Extractul de vin roșu prezent în Nanoxyn Alpha are numeroase beneficii pentru sănătatea organismului. Este binecunoscut faptul că vinul roșu are proprietăți cardioprotectoare, întrucât în compoziția sa există antioxidanți.

În plus, vinul roșu joacă un rol important în încetinirea progresului arterosclerozei, reglează nivelul triclideridelor și a colesterolului din sânge, luptă contra acțiunii nocive a radicalilor liberi, gestionează bine afecțiunile diabetice, luptă contra obezității și luării în greutate, previne apariția bolii Alzheimer.

Nu în ultimul rând, Nanoxyn Alpha conține un ingredient activ numit nanoSOF, un cărbune nanomeric care se extrage din sâmburii uscați de măsline. Acest ingredient activ conține cantități foarte mari de antioxidanți și polifenoli.

Sâmburii uscați de măsline contribuie la neutralizarea acțiunilor nocive a radicalilor liberi din organism, joacă un rol important în transportul nutrienților la nivelul celulelor și contribuie la absorbirea toxinelor din organism.

 

Așadar, dacă vreți să vă îmbunătățiți sănătatea, luați Nanoxyn Alpha. Acest supliment alimentar poate fi comandat cu ușurință, intrând în magazinul online bioo.ro. Nu mai zăboviți, puneți-vă sănătatea pe primul!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer