Marile ziare incep sa publice articole direct pe Facebook

de Redactia Hit | 13 mai 2015

Facebook a anuntat ca, incepand din 13 mai, noua mari ziare, printre care The New York Times si The Guardian, vor publica continuturi ale paginilor lor direct pe reteaua sociala, astfel incat utilizatorul nu va fi nevoit sa iasa de pe aceasta pagina pentru a avea acces la ele, scrie EFE, citat de Agerpres.

Facebook, compania fondata de Mark Zuckerberg, a lansat aplicatia "Instant Articles", un proiect de acces la articole din mass-media, nu prin link-uri ca pana acum, ci postate direct pe aceasta retea de socializare. Vicepresedintele responsabil cu mass-media al Facebook, Justin Osofsky, a declarat pentru EFE ca accesul la stiri de pe telefonul mobil avea nevoie de o imbunatatire.

"Concret este nevoie de 8 secunde pentru a incarca un articol pe telefon", a explicat si responsabilul Instant Articles, Michael Reckhow. Acesta a asigurat ca ritmul de incarcare a informatiilor publicate direct pe Facebook cu ajutorul Instant Articles va fi de zece ori mai mare. The New York Times, The Atlantic, NBC News, Buzzfeed, National Geographic si cele europene The Guardian, BBC News, Spiegel si Bild sunt primele mass-media care vor folosi ...cititi in continuare despre "Marile ziare incep sa publice articole direct pe Facebook" pe AGERPRES.RO

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook ziare articole publicare facebook facebook platforma media
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google