Maine incepe conferinta Google I/O

de Bogdan Constantinescu | 24 iunie 2014

Nu mai este mult pana cand va incepe conferinta dezvoltatorilor Google, iar publicul se asteapta la multe surprize din partea companiei. Surprize nu stim daca vor fi, dar haideti sa trecem in revista cateva dintre lucrurile asupra carora este mai mult decat probabil ca se va concentra compania.

In primul rand, Google a impartit conferinta in doua, intre Chrome si Android, dar este posibil ca in ciuda acestui fapt lucrurile sa fie comune. Cel mai probabil cei de la Google se vor referi la implementarile pe care le-au facut in Chrome si Android si va aminti si de unele update-uri suferite de ambele platforme in ultima vreme.

Apoi, in mod cert se va referi la platforma pentru wearables, iar cateva detalii au scapat deja catre public. Cel mai probabil vom vedea pe scena device-uri ca LG G Watch sau Moto 360, dar si promisiuni din partea a cel putin alti doi producatori.

Se va discuta, cel mai probabil, si de Android Silver, programul care se asteapta sa inlocuiasca Nexus si Google Play Experience. Ideea este ca device-urile vor fi oferite de producatori multipli, vandute de provideri si oferind Google Experience catre un grup mult mai mare de utilizatori.

Practic, Google va face ceea ce face an de an: va prezenta lucruri care ne vor incanta si va incerca sa ne convinga sa cheltuim bani cu ele. Conferinta va demara maine si va fi transmisa online, iar noi va vom tine la curent cu ceea ce se va intampla acolo.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: conferinta Google I O incepe Google I O
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google