Magic View, primul smartwatch cu doua ecrane, prezentat la Lenovo Tech World (VIDEO)

de Radu Eftimie | 29 mai 2015

Pe langa produsele Lenovo despre care am scris ieri, compania a prezentat in cadrul Tech World cateva detalii despre noi tehnologii inovatoare, printre care si Magic View, primul smartwatch cu doua ecrane, un concept care promite sa ne schimbe parerea asupra ceasurilor inteligente, gadgeturi pe care noi le consideram in acest moment doar un moft.

Dimensiunile reduse ale unui ceas de mana fac dificila utilizarea acestor produse pentru alte lucruri decat pentru verificarea imediata a notificarilor. Lenovo vrea sa elimine aceasta problema si a prezentat conceptul de smartwatch Magic View, un prim pas catre un smartwatch cu mai multe functionalitati.

Magic View este primul smartwatch cu doua ecrane. Al doilea ecran este unul virtual, interactiv, ce inlatura limitarile dimensiunilor reduse ale ecranului fizic principal. Acesta foloseste reflexia optica pentru a crea o imagine virtuala pe un ecran virtual de 20 de ori mai mare decat display-ul principal al ceasului.

De exemplu, utilizatorii pot urmari o harta, un video sau pot vizualiza fotografii. Acesta reda o imagine suficient de mare si o experienta imersiva, spre deosebire de ceasurile inteligente care exista astazi. Lenovo a colaborat cu parteneri tehnici cheie si a dezvoltat, de asemenea, propriul cip din siliciu pentru a miniaturiza componentele fara sacrifica performanta.

Lenovo Magic View este, dupa cum spuneam, inca in stadiu de prototip, dar speram sa il vedem pe piata cat mai repede.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo Magic View smartwatch cu doua ecrane ecran virtual smartwatch magic view prototip smartwatch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google