Look-ul modern din nou actual- alege bateriile sanitare Grohe !

de Redactie Hit.ro | 14 decembrie 2015

Cand vine vorba despre alegerea unor modele de baterii sanitare atunci cand se decoreaza casa, multi dintre noi se gandesc ca nu mai pot fi aduse imbunatatiri unui produs cu o raspandire atat de larga, a carui scop este bine stabilit si precis si care si-l serveste deja foarte bine. Grohe, insa, stie ca oriunde este loc de inovatie, asa ca si bateriile lor sanitare sunt cu un pas inainte, atat din punct de vedere practic, cat si din punct de vedere estetic.

Tehnologiile Grohe inseamna baterii rezistente la murdarie si matuire, economie la apa si energie, o pulverizare perfecta a apei din para de dus, controlarea temperaturii in suprafetele cromate ale bateriilor astfel incat sa nu aveti de suferit daca atingeti bateria.

La Grohe vei gasi oferte speciale la mai multe categorii de produse, de la baterii baie si baterii bucatarie, pana la corpuri incastrate si sisteme de scurgere, astfel incat toate accesoriile de baie sa poata fi comandate din acelasi loc.

Cu Grohe vei putea sa-ti creezi in locuinta un decor finisat perfect, cu aspect vintage si baterii sanitare care respecta liniile acestui stil, sau cu un aspect modern cu ajutorul bateriilor cu comenzi digitale. Indiferent de tabloul pe care vrei sa-l realizezi in casa ta, bateriile sanitare Grohe te vor ajuta sa completezi intr-un mod armonios decorul.

Va asteptam in magazinul nostru online BATERII-LUX.ro, pentru a vedea promotiile ! 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer