Logitech G303 Daedalus Apex, mouse conceput si testat de gameri

de Redactia Hit | 5 martie 2015

Logitech a anuntat astazi lansarea pe piata a unui nou mouse care ar trebui sa atraga atentia pasionatilor de jocuri, G303 Daedalus Apex.

Noul mouse a fost conceput tinandu-se cont de opiniile comunitatii de gaming "eSports", dupa cum afirma producatorul in comunicatul de presa, ba mai mult, a fost chiar si testat de catre gameri.

Logitech G303 integreaza tehnologia de senzor exclusiva Delta Zero (de pe4 modelul G502) si un sistem de tensionare cu arc metalic, iar design-ul este cel simetric, regasit pe modelul G302.

"Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: isi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat in mouse-ul G502", declara Ujesh Desai, vice presedinte si general manager al diviziei de gaming de la Logitech. "Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat si testat de catre profesionisti, care sa asigure acuratete, confort si performanta. Datorita voua am creat acest device extraordinar", mai spune Ujesh Desai.

De precizat este ca butoanele de click stanga-dreapta au fost supuse unor teste ce au insumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practica 10 ore pe zi, timp de doi ani!

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna martie 2015, la un pret recomandat de 69,99 euro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: mouse gaming logitech Logitech G303 G303 Daedalus Apex
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google