Lenovo, interesata de lansarea de gadgeturi Vaio alaturi de Sony

de Liviu Petrescu | 4 februarie 2014

Sony ar putea apela la Lenovo pentru un joint venture care sa revitalizeze brandul Vaio. Deocamdata compania japoneza a negat zvonurile, dar negocierea in secret ar putea fi mai benefica pentru ambele companii.

Informatia dezvaluita de postul TV japonez NHK vizeaza o alianta intre Sony si Lenovo pentru lansarea de noi gadgeturi Vaio si soseste la numai cateva zile dupa confirmarea achizitiei Motorola Mobility de catre Lenovo.

Sony Vaio

Modul in care Sony a negat colaborarea este insa suspicios. Compania japoneza a informat zvonurile in weekend, in afara perioadei de tranzactie a actiunilor. Acest lucru indica fie faptul ca Sony este in negocieri cu o alta firma, fie ca proiectul alaturi de Lenovo nu este legat de brandul Vaio.

Indiferent daca japonezii vor apela la un joint venture alaturi de compania chineza sau nu, viitorul Vaio este invaluit de mister. Analistii se asteapta la o noua strategie pentru productia si vanzarea de PC-uri Vaio, deoarece rezultatele financiare momentane indica pierderi pentru Sony pe acest segment de piata.

Sursa: ZDNet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo sony vaio proiect sony lenovo pc sony vaio
spacer
Opiniile cititorilor
spacer