Lenovo Legion Slim 7i

de Redactie Hit.ro | 1 septembrie 2020

Lenovo

Nici in anumite domenii nu va trebui sa faceti compromisuri la fel de mult pe cat credeti. Puteti echipa sistemul cu un ecran optional de 144Hz 1080p sau un ecran 4K HDR de 60Hz. Lenovo promite, de asemenea, un sistem de racire de cea mai noua generatie care nu va face zgomot excesiv, o tastatura mai mecanica (cu iluminare RGB optionala) si o multime de porturi care includ doi conectori Thunderbolt 3, precum si doua USB 3.2 Gen 2 porturi.

Lenovo necesita o durata de viata a bateriei de pana la 18 ore, desi bateria de 71Whr imperecheata cu acest tip de putere de procesare sugereaza ca duratele de rulare din lumea reala vor fi considerabil mai scurte. Cu toate acestea, veti avea numeroase optiuni de memorie si stocare, cu pana la 32 GB RAM si o unitate SSD de 2 TB.

Legion Slim 7i va ajunge in octombrie la un pret initial de 4600 de lei, desi va trebui sa platiti mult mai mult pentru a obtine RTX 2060, o rata de reimprospatare de 144Hz si alte avantaje.

Veti avea o multime de optiuni daca va intereseaza mai mult flexibilitatea si stilul. Noile tablete convertibile Yoga 9i de 14 si 15 inci si laptopul Yoga Slim 9i (IdeaPad Slim 9i din America de Nord) vor fi unele dintre primele sisteme care utilizeaza procesoare Core „next-gen” Intel care utilizeaza grafica bazata pe arhitectura Xe proprie a Intel. Nu ne-am baza pe viteze fulgeratoare, dar acestea vor oferi porturi Thunderbolt 4, Wi-Fi 6 si Bluetooth 5.1. Modelul de 15 inci foloseste pana la chips-uri Core i9 octa-core de ultima generatie si grafica GTX 1650 Ti Max-Q.

De asemenea, pot fi la moda. Yoga Slim 9i si o varianta a Yoga 9i de 14 inci vin cu prima husa de piele Lenovo - se pare ca face sistemul mai confortabil de tinut in timp ce este inca suficient de dur pentru a supravietui in geanta sau expus la lumina soarelui. Ambele modele din piele de 14 inci au, de asemenea, suporturi de palmier din sticla de la margine la margine si un trackpad cu feedback haptic in stil Apple pentru a simula clicuri.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google