Kruger&Matz prezinta un aparat de radio cu internet: pentru cei care prefera designul clasic

de Redactia Hit | 4 iunie 2015

Kruger&Matz KM0812 se remarca in primul rand prin conectivitatea Wifi ce permite accesarea a mii de posturi pe internet si este dedicat pasionatilor de muzica plictisiti de ceea ce ofera statiile romanesti de radio.

Functia nu este una inedita, orice utilizator avand la dispozitie facilitati similare pe propriile smartphone-uri, deci avem de-a face cu un produs de nisa, pentru cei care vor aceasta functionalitate impachetata intr-un design relativ traditional.

Utilizatorii care vor sa asculte un anumit post, trebuie doar sa-l selecteze, introducand numele, regiunea si genul muzical. Totul se realizeza intr-un mod simplu si rapid. Datorita serverului UpnP, noul dispozitiv Kruger&Matz le ofera acestora oportunitatea de a asculta muzica direct din calculator.

Nu in utlimul rand, Kruger&Matz KM0812 poate fi folosit si fara conexiune la internet, aparatul permitand utilizatorilor sa receptioneze si posturi care folosesc tehnologia clasica (AM, FM), iar optiunea AUX (auxiliar) permite ascultarea playlist-ului preferat direct de pe telefon sau alte dispozitive externe.

Kruger&Matz KM0812 are un pret recomandat de 379 de lei, iar produsul ar trebui sa ajunga in magazinele autohtone zilele urmatoare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Kruger Matz radio online Kruger Matz KM0812 pret aparat radio UpnP
spacer
Opiniile cititorilor
spacer