Kruger&Matz lanseaza Classic, primul smartwatch din portofoliul companiei (Pret si specificatii)

de Redactia Hit | 3 februarie 2015

Producatorul polonez Kruger&Matz, care a intrat oficial anul trecut pe piata din Romania, a anuntat astazi lansarea pe piata a primului sau smartwatch din portofoliul companiei, Classic. Gadegtul wearable este compatibil cu device-urile Android si iOS.

Primul ceas inteligent de la Kruger&Matz este echipat cu un touchscreen de 1,6 inch, cu o rezolutie de 240×240 pixeli, dispune de o carcasa din grafit, certificare IP67 (rezistenta la praf si la apa, inclusiv la scufundari pana la o adancime de 1m) si are o curea neagra de silicon.

Kruger&Matz Classic are Bluetooth 4.0 Low Energy si o baterie 315mAh cu o durata de viata de pana la doua zile (pentru utilizare normala). Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux si Bluetooth 4.0 Low Energy.

Functie de telefonie

Smartwatch-ul Classic este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 si cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicatiei SmartWear, prin care utilizatorii pot controla functiile principale ale smartphone-ului si pot avea acces la notificari. Noul smartWatch Kruger&Matz poate functiona si ca un telefon mobil cu speaker datorita faptului ca are microfonul si speaker-ul incorporate. Mai mult, importand lista de contacte din telefon in Classic SmartWatch, clientul poate sa aleaga direct din lista numarul pe care doreste sa-l apeleze sau poate sa il formeze manual.

Ceasul Kruger&Matz va deveni disponibil comercial in aceste zile si va putea fi achizitionat de pe site-ul companiei sau de la CEL.ro la un pret 399 de lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: kruger Matz classic smartwatch kruger Matz ceas inteligent kruger matz pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google