KFC Romania cauta 400 de lucratori pentru livrarea la domiciliu

de Redactie Hit.ro | 30 august 2020

Angajat

Lantul de restaurante de tip fast-food KFC Romania doreste sa angajeze peste 400 de persoane si este gata sa plateasca salarii brute de pana la 3.400 RON - care este chiar peste salariul mediu din tara.

Intr-o perioada de criza in care rata somajului tehnic cat si cererea de demisie a crescut foarte mult, vestea venita din partea companiei KFC este binevenita.

Posturile deschise sunt pentru muncitori in bucatarie, bucatari, casieri, iar locatiile sunt in Bucuresti, Sibiu, Constanta, Timisoara, Cluj, Brasov, Ploiesti, Targoviste, Oradea si Arad.

Compania spune ca serviciul de livrare KFC se extinde constant pentru a acoperi cererea crescanda din partea consumatorilor, comenzile la domiciliu devenind un obicei din ce in ce mai popular al consumatorilor.

Prin urmare, KFC are 32 de posturi disponibile doar pentru pozitia de curierat in Bucuresti.

KFC are in portofoliu 83 de restaurante in toata Romania si peste 3.000 de angajati.

Fiecare unitate are echipe de aproximativ 35 pana la 60 de angajati, in functie de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau restaurant de strada.

Sphera Franchise Group, operatorul restaurantelor KFC din Romania, este cel mai mare grup din industria locala de servicii alimentare. Detine si companiile de franciza care opereaza restaurantele locale Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google