Instagram ar putea dezvolta si un serviciu de mesagerie

de Liviu Petrescu | 25 noiembrie 2013

Dupa mai multe update-uri importante in ultimele luni, Instagram ar putea lansa si un serviciu integrat de mesagerie pana la finalul anului. Dupa achizitia de catre Facebook, Instagram a suferit mai multe schimbari importante, inclusiv adaugarea de continut video si de reclame.

La scurt timp dupa sosirea pe platforma Windows Phone, Instagram planuieste deja un nou update, care ar urma sa ofere functionalitate de mesaje private intre utilizatori si poate chiar mesaje catre grupuri de utilizatori.

Instagram

Serviciul de mesagerie pentru utilizatorii Instagram va fi probabil primit cu entuziasm de catre utilizatori, dar Facebook are mai intai de rezolvat problema filtrarii acestor mesaje.

Unii utilizatori ar putea sa nu vrea sa primeasca deloc mesaje, in timp ce altii ar putea prefera sa le primeasca doar de la anumiti utilizatori. Indiferent daca noul serviciu de mesagerie Instagram va contine si optiunea de trimitere de mesaje catre grupuri de utilizatori, aceste detalii trebuie bine stabilite pentru a nu-i infuria pe utilizatorii care prefera functionalitatea de baza a serviciului.

Sursa: BGR

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: serviciu instagram mesagerie mesagerie online instagram servicii instagram facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google