InFocus BigTouch - cat costa cel mai mare PC All-In-One?

de Redactia Hit | 27 martie 2013

InFocus BigTouch nu este un PC All-in-One pe care sa il luati acasa. Este bun pentru salile de clasa, pentru salile unde se fac prezentari, in general pentru scopuri educationale sau pentru clientii business.

Cu o diagonala a ecranului de 55 de inci, mai exact 139,7 cm, InFocus BigTouch este in mod cert cel mai mare PC AIO al momentului. Ecranul imens al PC-ului este multitouch si fullHD, dupa cum afirma compania producatoare.

InFocus BigTouch ruleaza Windows 8 si se bazeaza pe un procesor Intel Core i5 (Sandy Bridge) cu tehnologie vPro. Cei de la Engadget spun insa ca procesorul facea parte din lista de specificatii in momentul in care PC-ul se afla inca in dezvoltare, asa ca acum, cand produsul a devenit disponibil comercial, s-ar putea sa fi intervenit upgrade-uri.

Cel mai mare PC All-In-One ofera un spatiu de stocare de cel putin 120GB prin intermediul unui SSD. PC-ul este dotat cu doua porturi HDMI, sase USB-uri, un VGA si Audio out.

Producatorul vinde AOI-ul gigant la pachet cu o suita de aplicatii (denumita Mondopad) dedicata conferintelor si Microsoft Office 2010 Professional cu o interfata speciala, adaptata pentru un touchscreen de dimensiuni mari.

InFocus BigTouch costa aproximativ 5000 de dolari.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: InFocus BigTouch cel mai mare AIO all in one pc 55 inci InFocus BigTouch pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google