IFA 2013: LG a creat un TV OLED Ultra HD de 77 inci

de Liviu Petrescu | 9 septembrie 2013

Prezentat la IFA 2013, cel mai nou concept LG este un televizor Ultra HD, cu ecran de 77 inci, usor concav. In momentul de fata, televizorul inteligent LG este cel mai mare gadget de acest tip din lume. Pretul sau nu a fost anuntat, dar un model similar de 55 inci costa peste 15.000 dolari.

Compania sud-coreeana se poate lauda in prezent cu doua recorduri. In afara de utilizarea unui display OLED curbat, LG detine si recordul pentru cel mai mare TV 4K, un "monstru" cu diagonala de 98 inci. Televizorul 4K cu ecran OLED ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat unul full HD, 1920x1080.

LG OLED Ultra HD

Cu o diagonala de 77 inci, televizorul LG 4K poate oferi cu adevarat o experienta unica, bazata pe marginile curbate care atrag telespectatorul in imagine mai mult decat in cazul unui TV cu ecran plat de aceleasi dimensiuni.

Cumparati de la eMAG televizoare din gama LG

Viitorul segmentului TV 4K este deocamdata incert, deoarece preturile ridicate pentru televizoare si lipsa de continut la inalta rezolutie ii tin departe pe multi cumparatori potentiali, dar inovatia LG in domeniu ar putea ajuta compania sud-coreeana sa faca primii pasi importanti si sa castige o cota de piata importanta odata cu adoptarea standardului 4K la scara larga.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg oled ultra hd tv lg ecran curbat lg tv ultra hd cel mai mare televizor
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google