Gunter.ro – un site care te ajuta sa cumperi corect

de Redactie Hit.ro | 9 iunie 2017

Gunter.ro este un site dedicat utilizatorului pentru care informatia conteaza. Azi, sa detii un telefon mobil, frigider si/sau combina frigorifica si o masina de spalat, un calculator si/sau un laptop reprezinta un lucru firesc si nicidecum un moft. Piata de specialitate ofera atat de multe produse IT, electronice si electrocasnice, incat decizia in sine pentru unul dintre acestea poate pune in incurcatura persoana care doreste sa faca o achizitie. Cu atat mai mult, este dificil sa se decida pentru un anumit fara a se face o minima cercetare.  Dar si asa intervin probleme. Sunt review-urile citite de ajutor? In cele mai multe cazuri, da, insa exista si situatii in care pot pune in incurcatura.

 

Scopul Gunter.ro este de a-si informa cititorii corect. Utilizatorii care intra pe acest site vor obtine raspunsurile la toate intrebarile pe care le au: de exemplu, „Cum aleg un Smart TV?”, „De ce criterii tin cont cand cumpar un telefon mobil pentru o persoana varstnica?”, „Masina de Spalat Rufe Slim sau Clasica?” s.a.m.d.  Mai mult, vor putea face comparatii intre produse simplu si repede, iar in final, vor sti ce trebuie sa achizitioneze.

 

Gunter.ro ofera review-uri complexe pentru produse IT, electronice si electrocasnice. De fapt, site-ul este structurat in sectiuni simplu de accesat -  Telefoane, Laptop, Desktop, TV, Masini de Spalat si Frigidere. In fiecare sectiune sunt incluse review-uri la numeroase produse. 

 

Faptul ca se pot documenta online in legatura cu produsele pe care vor sa le achizitioneze reprezinta un mare plus pentru consumatorii online. O documentare corecta include si plusurile si minusurile produselor, iar Gunter.ro pune la dispozitia utilizatorului review-uri generale care includ: date tehnice, rolul si functiile produsului. Toate informatiile sunt prezentate detaliat, pe intelesulul tuturor. Din textul prezentat se pot desprinde atat avantajele, cat si dezavantajele produsului respectiv. Bineinteles ca la unele produse minusurile sunt acoperite de beneficii care pot chiar anula dezavantajele, insa decizia finala apartine cumparatorului.

 

Intr-un studiu realizat in UK se arata ca inainte de a cumpara un anumit produs, 88% dintre cumparatori cauta sa se informeze corect in legatura cu functionalitatea acestuia. N-ar fi rau deloc daca s-ar proceda similar si in Romania, iar Gunter.ro va sustine aceasta initiativa.

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer