Google Glass va fi disponibil in 4 modele, inclusiv pentru lentile cu dioptrii

de Liviu Petrescu | 28 ianuarie 2014

Google a anuntat un nou pas important in dezvoltarea ochelarilor de realitate augmentata. Google Glass vor fi disponibil in patru variante de rame diferite, compatibile cu lentile cu dioptrii, alaturi de trei modele de ochelari de soare.

Ochelarii Google ar putea fi disponibili publicului larg pana la finalul anului, dar compania refuza in continuare sa ofere o optiune simpla de transfer a gadgetului. Partea inteligenta a Google Glass ramane fixata de rame cu un surub. Poate fi mutata pe alte rame, dar Google spera sa ramana instalata pe perechea principala in cazul utilizatorilor cu dioptrii.

Google Glass

Cele 4 modele principale de Google Glass vor costa 225 dolari, in timp ce ochelarii de soare Google Glass vor fi vanduti la un pret de 150 dolari. Gadgetul principal, care se ataseaza pe rame, costa in continuare 1500 dolari.

Fuzionarea ochelarilor cu dioptrii cu Google Glass ar putea cauza insa si probleme. Ochelarii de realitate augmentata nu sunt bineveniti in orice spatiu public si au exista deja incidente in care utilizatorii au primit amenzi de la politia rutiera sau au fost rugati sa paraseasca un cinematograf deoarece ochelarii ar putea fi utilizati pentru a pirata discret filme.

Sursa: CNN

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: rame google glass ochelari soare google glass dioptrii google glass
spacer
Opiniile cititorilor
spacer