Google Glass

de Redactie Hit.ro | 6 aprilie 2020

Da, acesta este Google Glass pe cadrele ei. Insa nu o foloseste pentru a-si verifica Facebook-ul, pentru a dicta mesaje sau pentru a captura un videoclip fara maini in timp ce calareste un roller coaster.

Google Glass

Google Glass a fost dezvoltat pentru prima data ca un proiect de pasiune al cofondatorului Google Sergey Brin. Acum accentul a fost pus pe crearea unui instrument practic la locul de munca care economiseste timp si bani.

Google Glass, care a costat 1.500 USD pentru cei invitați la un fel de test beta public. Calculatorul relativ puternic montat pe cap a furnizat semnale importante pentru viitorul tehnologiei purtabile.

Glass a aratat ca designerii care lucreaza pe dispozitive de calcul purtate se confrunta cu un set diferit de presupuneri si provocari.

Sticla, de exemplu, le-a usurat utilizatorilor sa inregistreze in mod ascendent videoclipuri, ceea ce a determinat unele restaurante, baruri si sali de film sa interzica dispozitivul.

Sticla a aratat, de asemenea, potențialele capcane ale purtabililor usor de identificat, poate cel mai bine dovedite prin imbinarea termenului "Ochelari de sticla" pentru primii sai adoptori.

In timp ce Glass a fost prezentat oficial in 2015, realitatea augmentata - afisarea de imagini generate de computer in lumea reala - este un concept pe care multe companii incearca sa il perfecționeze. Google inclus.

Inca se afla in stadiu de prototip.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer