Girls Oriented Programing Academy - proiect dedicat exclusiv femeilor din IT

de Redactia Hit | 26 februarie 2015

RINF lanseaza, in premiera, un proiect dedicat exclusiv femeilor din IT: GOP (Girls Oriented Programing) Academy, un proiect educational care vizeaza studentele din ultimii ani de la facultatile cu profil tehnic, care isi doresc sa urmeze o cariera in IT.

Cursul va fi impartit in mai multe module si se va axa pe limbajul de programare Java, iar programul de curs este structurat astfel incat sa nu interfereze cu programul de cursuri de la facultate, se arata intr-un comunicat de presa.

Timp de trei luni, studentele vor beneficia de un curs intensiv de instruire, iar la finalul cursului vor urma doua luni in care studentele vor asista diferite echipe din cadrul companiei RINF, acumuland experienta necesara pentru a-si construi un portofoliu.

Aceasta este prima editie a proiectului GOP Academy, iar momentan va fi organizat doar in Bucuresti, urmand ca la urmatoarele editii sa fie extins si in alte orase ale tarii. Inscrierile pentru GOP Academy se pot face pana in data de 11 martie, pe site-ul Gopacademy.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: curs de programare studente GOP academy RINF curs intensiv Java
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google