Gibson Innovations lanseaza in Romania castile sport Philips ActionFit

de Redactia Hit | 26 iunie 2015

Gibson Innovations lanseaza in Romania castile sport Philips ActionFit. Noile casti sunt facute sa reziste la caldura si umezeala, fiind fabricate din materiale certificate conform standardului IPX4/7 si au cabluri ranforsate cu Kevlar.

Noua gama de casti de la Philips ofera modele diferite din punct de vedere al constructiei si design-ului. Modelele SHQ4300 si SHQ4305 au banda de sustinere flexibila care se modeleaza in functie de forma capului. Suporturile pentru urechi sunt usoare si cauciucate, iar banda de sustinere este elastica si, de asemenea, cauciucata. Modelele SHQ3300 si SHQ3305 au suport reglabil pentru ureche. Modelele SHQ2300 si SHQ2305 au un inel de stabilizare situat pe corpul castilor intraauriculare care le blocheaza intr-o anumita pozitie cand le folositi.

Calitatea buna a sunetului este asigurata de difuzoarele de 8,6 mm din neodim. Cate un model din fiecare serie este dotat cu microfon si telecomanda pe cablu pentru a comuta usor de la muzica la un apel telefonic sau invers.

Preturile recomandate noile casti Philips pornesc de la 99 de lei si ajung pana la 279 de lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: casti philips actionFit gibson innovations casti audio rezistente
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google