Galaxy Z Flip

de Redactie Hit.ro | 30 aprilie 2020

Galaxy Z Flip

Incredibil de compact, pentru un impact maxim

Galaxy Z Flip se pliaza si devine surprinzator de mic. Cu un design remarcabil, iti incape cu usurinta in buzunar, geanta sau accesorii.

O forma de pliere complet noua. Mic, rezistent, un dispozitiv complet diferit. Forma unica a telefonului Galaxy Z Flip este scoasa in evidenta de nuantele exterioare, imposibil de ignorat.

Ecranul Infinity Flex al telefonului Galaxy Z Flip este un ecran Dynamic AMOLED imersiv, care asigura o calitate incredibila a culorilor si reduce lumina albastra. Prin diminuarea marginilor si renuntarea la adancituri, ecranul de 6,7 inchi iti ofera o uimitoare experienta de vizionare cinematica.

Avand ca inspiratie floarea de lotus, balamaua ascunsa este extrem de flexibila, ideala pentru miscarea de pliere - permitandu-ti chiar sa ajustezi unghiul de pliere. Iar tehnologia de curatare indeparteaza murdaria si praful, asigurand o pliere fara probleme.

Bateria duala este mai durabila si mai mica, permitandu-ti sa pliezi si sa depliezi telefonul toata ziua. Bateria de 3.300 mAh (utilizare tipica) si inteligenta de varf a bateriei telefonului Galaxy Z Flip care dureaza toata ziua iti permit sa faci tot ceea ce vrei cu o singura incarcare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer