Foliile auto confera un design impresionant masinii tale!

de Redactie Hit.ro | 15 februarie 2017

Personalizarea obiectelor proprii devine din ce in ce mai populara in Romania, de la lucrurile marunte cum ar fi carcase de telefoane, stilouri, obiecte decorative si pana la lucrurile mai mari cum ar fi autoturismele, prin utilizarea de folii auto sau zidurile unor cladiri. Aceasta personalizare se face din mai multe motive: fie din dorinta fiecarei persoane de a-si exprima personalitatea, fie din dorinta de a imbunatati estetic obiectele cu pricina, fie din motive mai pragmatice cum ar fi promovarea unor produse sau firme, deci mai pe scurt pentru publicitate.

Despre foliile auto

Cand vine vorba de personalizarea autoturismului sau autoutilitarelor, cea mai la indemana metoda de personalizare este prin utilizarea de folii auto adezive. De la schimbarea completa a culorii masinii pana la aplicarea de simple ornamente colorate sau de text, nume de firme, marci si logouri, foliile auto de la producatori Dasscenter ofera o larga flexibilitate si o multitudine de optiuni. in functie de preferinte si necesitati, materialele din care sunt fabricate foliile variaza de la simpla hartie siliconata la poliester sau poliuretan iar modul de fixare poate fi prin adeziv sau magnetic, in cazul in care aplicarea se vrea a fi temporara.

Astfel, pentru decorarea peretilor interiori ai casei sau, de ce nu, ai spatiului comercial, se poate apela la o folie simpla, din hartie siliconata, asemanatoare tapetului insa mult mai rezistenta. Numarul de modele, tipare, imagini sau fotografii ce pot fi imprimate pe un astfel de suport este practic nelimitat, exigentele clientului fiind singurele care pot impune o astfel de limita. Acest material poate fi folosit si pentru decorarea podelelor, avand in acest caz nevoie de un strat suplimentar de laminare pentru a rezista uzurii.

In ceea ce priveste aplicatia practica si chiar siguranta casei sau automobilului, producatorii pot oferi spre achizitionare folii de protectie solara si anti-efractie pentru a fi aplicate pe ferestrele locuintei sau mai ales a cladirilor de birou precum si pe geamurile masinii. Pe langa rolul lor de filtrare a razelor ultraviolete si cresterea rezistentei la impact, aceste folii securizeaza geamul si impiedica transformarea lui in cioburi taioase in cazul spargerii.

In orice caz, indiferent de nevoi si preferinte, de gusturi si de exigente, chiar daca scopul este simpla personalizare decorativa sau nevoia practica, producatorii de folii auto si de alte tipuri au cate o oferta pentru fiecare!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer