Folii adezive, multiple intrebuintari

de Redactie Hit.ro | 1 noiembrie 2017

Albe, transparente, lucioase sau colorate, foliile adezive reprezinta un produs cu mai multe intrebuintari. Datorita rezistentei sporite pot avea o durata de viata de cativa ani, in functie de model.

 


Din ce sunt alcatuite foliile adezive

 


Ca sa intelegem mai bine ce sunt foliile adezive, iata din ce sunt ele alcatuite:

-materialul suport - este vorba aici de un strat obtinut din hartie siliconata simpla sau dubla

-un strat de silicon

-adeziv

-materialul exterior.


Foliile adezive sunt disponibile pe piata in mai multe nuante, si anume argintiu, auriu, dar si sidefat in nuante de roz, bleu, verde menta. Sunt potrivite chiar si pentru diferite decoratiuni ale vitrinelor si ale geamurilor. Cu ajutorul foliei adezive poti sa acoperi doar o parte din geam sau toata suprafata, in functie de dorintele pe care le ai si de cum vrei sa arate rezultatul final, important este sa stii ca ai aceasta optiune de a alege. Foliile, care pot fi aplicate atat pe partea din exteriorul gemurilor, cat si pe partea din interior, se aplica in conformitate cu instructiunile primite de la producatori.


Folii adezive
pot fi folosite si pentru semnalistica, adica ele pot fi utilizate pentru a inscriptiona partial masina (de exemplu pentru a inscriptiona un autobuz), rezultatele fiind unele foarte bune. Vizibilitatea unei masini inscriptionate astfel este una foarte buna. Nu numai ca ofera o buna vizibilitate, insa inscrisurile se fixeaza foarte bine pe suprafata care trebuie sa fie inscriptionata, chiar daca aceasta are denivelari, datorita calitatii de care da dovada.


Foliile pot fi utilizate cu succes si pentru a fi executate materiale grafice de exceptie. Durabilitatea acestor produse poate fi chiar si de 8 ani, daca, de exemplu, alegi folia adeziva Oraguard 259.


Foliile adezive pot fi si pentru colantare integrala

 


O informatie importanta este aceea ca foliile adezive pot fi utilizate si in scopul colantarii integrale a masinii, ceea ce ii ofera o protectie sporita automobilului. Aceste folii adezive sunt valabile chiar si 10 ani!


O astfel de folie adeziva utilizata pentru a-ti colanta integral masina poate sa fie lucioasa, metalica sau mata, ceea ce inseamna ca iti da posibilitatea sa o alegi in functie de preferintele pe care le ai, iar rezultatul final sa fie unul in conformitate cu asteptarile tale.

Tipuri de folii adezive comercializate de producatori (Dasscenter GWA):

-       Cu adeziv removabil

-       Folii adezive permanente

 

Doriti sa comandati folii adezive, contactati-ne pentru oferta personalizata, Dasscenter va sta la dispozitie!

 

In functie de structura, foliile adezive Orafol se impart in doua categorii: folii calandrate si folii cast. Diferentele majore dintre cele 2 tipuri sunt date de gradul de elasticitate, grosimea, tipul de suprafete pe care este recomandata aplicarea. In functie de aceste caracteristici, preturile vor fi diferite. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer