Focus on Telecom - Ce ne rezerva viitorul in IT&C?

de Redactia Hit | 20 septembrie 2012

Business Review organizeaza in data de 4 Octombrie la Willbrook Platinum Business&Convention Center, cea de-a 3-a editie a evenimentului Focus on Telecom.

Editia de anul acesta va aduce in lumina reflectoarelor principalele si cele mai importante noutati din industria IT&C si Telecom, prezentate de expertii nostri internationali si specialistii in domeniu.

Oportunitatile PPP-urilor in sectorul Telecom

Subiectul de interes va acoperi o introducere a modelelor de afaceri care implica potentiale PPP si studii de caz reale din diferite tari, referitoare la dezvoltarea structurilor de broadband. Discutia va aduce in prim plan posibilitatile unei mai bune acoperiri a telecomunicatiilor in zonele rurale.

Vorbitor: Dr. Alexandru Benczek este un avocat german ce a practicat la Bruxelles pentru cea mai mare parte a carierei sale, concentrandu-se pe Telecom, TIC, IP, mass-media si a dreptului concurentei.

Dintre subiectele propuse pentru eveniment:

  • Convergenta ofertelor de comunicatii fixe si mobile in pragul introducerii tehnologiei 4G. Poate telefonia mobila sa acapareze o parte importanta din pietele dominante ale ofertelor fixe de broadband si voce? Pot datele mobile sa mute cota de piata de la broadbandul fix?
  • Avand in vedere ofertele din ce in ce mai agresive de abonamente, asistam la o revolutie pe piata de post-pay in Romania?
    Viitorul tehnologiei NFC in Romania- care a fost experienta operatorilor si a bancilor care au lansat deja proiecte?
  • Strategii pentru a creste notorietatea brandului: cat de mult investesc operatorii de telecom in brand? Ce inseamna un brand puternic pe piata din Romania? Ce campanii au implementat pentru a creste imaginea brandului pe piata locala?

Pentru a va rezerva locul in sala si mai multe detalii despre eveniment, accesati Business Review

Pentru participarea la eveniment se percepe o taxa de 110 EUR (+ TVA), iar pentru inregistrare pana in data de 21 septembrie, puteti beneficia de un discount de 15% din pretul mentionat. Pentru a vizualiza si celelalte oferte si pentru orice alte intrebari legate de eveniment, vizitati Business Review sau contactati echipa Business Review prin e-mail la events@business-review.ro.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google