Finala CM de Fotbal, Illuminati si coruptia FIFA. Sau ce poate face un cont fals de Twitter

de Radu Eftimie | 14 iulie 2014

Sa nu va mire titlul articolului. Este legat exact de ceea ce vedeti in el, plus un derapaj la care s-a ajuns pentru ca gradina internetului este mare si multi au sarit gardul.

Contul de Twitter @FifNdhs (la al carui nume apare FIFA Coruption) a jucat cea mai mare si cea mai de prost gust farsa legata de finala Campionatului Mondial de Fotbal. Pe contul amintit au fost publicate informatii, aparent inainte de terminarea meciului si deznodamantul evenimentului, in care se  "informa" in legatura cu faptul ca Germania va castiga meciul, va marca in a doua repriza a prelungirilor si chiar ca autorului golului va fi Gotze...

Imediat dupa ce postarile au inceput sa apara (programate pentru a parea publicate cu mult timp inainte) contul amintit a ajuns rapid la 20.000 de followeri si nenumarate comentarii legate, in principal, de mare "conspiratie" si "coruptie" FIFA.

Si, ca sa vedeti unde pot ajunge lucrurile cand internetul pe care ni-l dorim liber, dar de bun simt, scapa de sub orice control, pe @FifNdhs comentariile s-au intins pana la Illuminati sau Rihanna si Jay Z care ar face parte din Illuminati si... ne oprim aici pentru ca nu mai are rost sa insiram aberatiile.

Ceea ce s-a intamplat pe @FifNdhs, este rezultatul simplului fapt ca un user pus pe glume (proaste), a reusit sa schimbe ora postarilor pe reteaua de micro blogging (de fapt, probabil a creat un cont cu mai multe predictii si l-a activat pe cel care s-a dovedit a fi validat de rezultatul meciului) si ca multi utilizatori au picat in plasa si au dat credit unei farse.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: fifa coruptie twitter cont fals twitter fifa fotbal twitter germania argentina finala campionatului mondial de fotbal
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google