Filmul iSteve, parodia biografiei lui Steve Jobs, disponibil online

de Liviu Petrescu | 19 aprilie 2013

Inainte de lansarea filmului biografic "Jobs", in care Ashton Kutcher joaca rolul fondatorului Apple, Funny Or Die a lansat online iSteve, o parodie despre viata lui Steve Jobs, in care vizionarul Apple este jucat chiar de Justin Long, cunoscut de multi ca "Mac Guy".

Primul lung metraj realizat de Funny Or Die nu a fost primit prea bine, nici de critici, nici de public. Cele mai multe reprosuri aduse filmului "iSteve" vizeaza faptul ca nu este destul de... amuzant, lucru de neiertat pentru o parodie. In schimb, au fost laudate unele scene dramatice si interesul pentru detalii, chiar daca unele evenimente istorice sunt complet modificate de dragul comediei.

Realizat cu un budget foarte redus, "iSteve" ii mai are in distributie si pe Jorge Garcia (Hurley din "Lost"), in rolul lui Steve Wozniak, si pe James Urbaniak, in rolul lui Bill Gates.

"iSteve" poate fi vizionat direct pe site-ul Funny Or Die, dar cei care se gandesc sa vada mai intai versiunea "serioasa" a biografiei lui Steve Jobs, ar mai putea avea destul de asteptat.

"Jobs" a debutat la Festivalul de Film de la Sundance, dar reactiile negative au amanat o lansare la scara larga.

Cat despre Justin Long, asocierea actorului cu Apple si Steve Jobs inceputa cu reclamele la Mac pare a fi definitiva odata cu "iSteve".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: isteve parodie steve jobs film steve jobs
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google