Facebook nu exclude introducerea unui buton "Dislike", dar vizeaza si alte schimbari

de Redactia Hit | 15 decembrie 2014

Reteaua de socializare Facebook ar putea introduce, in viitorul apropiat, noi optiuni prin care utilizatorii sa isi poata exprima opiniile legate de contentul publicat.

Una dintre cele mai cerute modificari pare sa fie un buton "Dislike" prin care userii sa poata critica acele postari care nu sunt pe placul lor. Dar introducerea "Dislike" nu este singura schimbare la care Facebook se gandeste, scrie Gigaom.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a declarat, saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment organizat de companie, ca reteaua cauta mai multe solutii pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea sa isi exprime sentimentele intr-un mod cat mai variat. De exemplu, o multitudine de postari nu se preteaza butonului "Like", iar acest lucru a nascut de-a lungul timpului o serie de controverse si dispute in retea, care nu par sa-i fi deranjat, pana acum, pe cei de la Facebook.

Potrivit sursei citate, utilizatorii retelei de socializare nu ar trebui sa se astepte la implementarea butonului "Dislike" prea curand, in conditiile in care Facebook urmareste in primul rand gasirea unor solutii care sa sublinieze sentimentele pozitive ale userilor, dar in forme ceva mai variate decat simplul "Like" disponibil acum.

Sursa: Gigaom

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook dislike buton optiune dislike facebook mark zuckerberg
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google