Evolta - cea mai longeviva baterie

de Vlad Matei | 18 ianuarie 2008

Panasonic va incepe curand livrarea noilor sale baterii Evolta, despre care compania afirma cu mandrie ca au o rezistenta de pana la 10 ani si cea mai lunga durata de viata. In sprijinul acestei afirmatii, Guinness World Record a recunoscut ca Evolta este bateria cu cea mai mare durata de viata, conform unor teste de descarcare.Conform celor de la Panasonic, imbunatatirea duratei de viata a bateriei a fost realizata prin o noua structura de cilinfrd care creeaza un spatiu mai mare de stocare pentru materiile active si de asemenea o noua compozitie de dioxid de magneziu si oxihidroxid de titaniu care sunt utilizate ca materii active pentru catod. De asemenea, un nou proces de realizare permite producerea unei baterii care are o densitate mai mare de substante active.

Toate aceste atribute fac ca Evolta de la Panasonic sa reziste cu pana la 20% mai mult decat Duracell si Energizer dar si decat propria marca Oxyride.

Pentru inceput, bateriile vor fi comercializate in Japonia, incepand cu luna aprilie, un set de 4 costand aproximativ 5,4$.

Sursa: TGDaily 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google