Este oficial: Cosmote si Romtelecom vor folosi brandul comun Telekom Romania

de Redactia Hit | 14 august 2014

Incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si COSMOTE Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications S.A. (in loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom Romania Mobile Communications S.A. (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A), se arata intr-un comunicat de presa.

Schimbarea se va reflecta in strategia "one stop shop", care aduce servicii simplificate, integrate si personalizate, precum magazine integrate fix-mobil (43 de magazine corporate vor fi renovate pentru a reflecta identitatea vizuala a noului brand). In acelasi timp, mai anunta cele doua companii, "sapte concept-stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom".

Nu in ultimul rand, rebrandingul implica si unificarea sub o singura umbrela a serviciilor noului Telekom Romania: vor exista un singur Call Centre, un singur website si o singura prezenta in social media pentru toti utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

In comunicatul oficial se mai precizeaza ca rebrandingul in Telekom Romania nu va implica "nicio discontinuitate in serviciile oferite". De asemenea, "dupa finalizarea proiectului, toate produsele si ofertele actuale vor fi continuate si vor fi inlocuite, treptat, de produse sub brandul T".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: telekom romania rebranding cosmote romtelecom deutsche telekom identitate vizuala telekom romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google