E-Boda a lansat Avatar: primii ochelari de Realitate Virtuala din Romania (Pret)

de Radu Eftimie | 11 decembrie 2014

E-Boda a lansat, astazi, ochelarii de Realitate Virtuala Avatar, o premiera pe piata din Romania si, in acelasi timp, o premiera pentru industria locala. Noul gadget functioneaza cu majoritatea smartphone-urilor Android sau Apple, care sunt dotate cu giroscop. Gadgetul costa 299 de lei, un pret mai mult decat tentant pentru oricine vrea sa experimenteze Virtual Reality.

Pe scurt, ochelarii Avatar pot fi utilizati pentru jocuri si aplicatii 3D, filme si imagini interactive, iar instalarea se face in doar trei pasi. Utilizatorii pornesc aplicatia de realitate virtuala 3D pe smartphone, insereaza terminalul in compartimentul dedicat si ajusteaza cureaua pentru a fixa ochelarii. Astfel, lentilele se vor regla automat, iar utilizatorii se pot bucura de lumea realitatii virtuale. De asemenea,    prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii AVATAR se transforma intr-o consola de jocuri portabila.

"Ochelarii AVATAR au aplicabilitate in mai multe domenii, de la divertisment, pana la educatie, stiinta, cultura sau calatorii, oferind ceea ce isi doresc toti utilizatorii - experiente cat mai variate. Iar acesta este doar inceputul. Ne asteptam ca dezvoltatorii sa vina cu aplicatii din ce in ce mai complexe, care sa ne dezvaluie noi orizonturi", declara Alexandru Dragoiu, CEO al E-Boda.

Ochelarii AVATAR vor fi disponibili in curand in magazinele Orange, in reteaua Carrefour si pe www.e-boda.ro la pretul recomandat de 299 lei.

Vom reveni cu detalii.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: e boda avatar pret ochelari realitate virtuala e boda e boda virtual reality
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google