Drone pe Kickstarter: The Pocket Drone costa doar 495 dolari

de Liviu Petrescu | 17 ianuarie 2014

Interesul crescut pentru drone duce la o oferta tot mai mare pentru acest tip de gadget zburator. The Pocket Drone a strans deja 500.000 dolari pe Kickstarter, unde device-ul este in continuare disponibil la un pret special in urmatoarele 50 de zile.

Create de AirDroids, "dronele de buzunar" au strans fondurile necesare pentru dezvoltarea proiectului in doar 24 de ore, iar in momentul de fata au cea mai mare autonomie (20 minute de zbor) intre gadgeturile care costa mai putin de 500 dolari.

Pocket Drone

Cu un design compact, The Pocket Drone incape intr-un rucsac de dimensiuni obisnuite si poate fi controlata de utilizator cu orice tableta Android sau smartphone cu mufa USB. Printre optiunile incluse in pachet se numara navigarea pe baza Google Maps, autopilot si modul "follow me", in care drona poate urmari miscarile unui gadget mobil cu GPS.

Dotate cu accelerometru pe 6 axe si giroscop pe 3 axe, alaturi de senzor barometric pentru masurarea altitudinii, dronele de buzunar sunt disponibile si in varianta cu o camera speciala care poate captura imagini si video 1080p, la pretul de 555 dolari.


Citeste in continuare 1 2
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: pocket drone kickstarter drone de buzunar pret drone ieftine
spacer
Opiniile cititorilor
spacer